Προφίλ

Στα τέλη του περασμένου αιώνα ιδρύθηκε η εταιρεία EVROWATT στο Διδυμότειχο. Μέσα σε μια βιομηχανική περιοχή η οποία συνδέεται με την εθνική οδό, συγκροτήθηκε ένας χώρος παραγωγής με ενσωματωμένα γραφεία.

Το πρώτο βήμα ήταν η δημιουργία μιας αυτοματοποιημένης παραγωγής με μικρό πεδίο μετασχηματιστών. Με αυτό τον τρόπο είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ανταγωνιστικά προϊόντα.

Το κτίριο έχει χτιστεί σε σημείο του οικοπέδου έτσι ώστε στο επόμενο βήμα να ενσωματωθεί ένα τμήμα παραγωγής τοροϊδών μετασχηματιστών χωρίς μεγάλα προβλήματα.

Με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας , όπως 2 μεγάλες και 1 μικρή δικέφαλες μηχανές περιέλιξης της εταιρείας MARSILLI, καθώς επίσης και μια άλλη μηχανή της εταιρείας IW T , εγγυόμαστε σταθερή ποιότητα παραγωγής. Με μια μηχανή ηλεκτροκόλλησης και τον πλήρη εξοπλισμό που διαθέτει, μας δίνει την δυνατότητα μιας αποτελεσματικότερης παραγωγής .

Ο κτιριακός εξοπλισμός έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να πληρεί όλες τις προδιαγραφές. Η ροή της παραγωγής διαμορφώθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο. Οι μεγάλες και καθαρές αίθουσες επιτρέπουν μια γρήγορη ροή παραγωγής. Για ένα εγγυημένο σφράγισμα τυλίγματος και πυρήνα, εμβαπτίζουμε τους μετασχηματιστές σε Βάκουμ με ειδικό βερνίκι σε ένα ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο φούρνο , παράγουμε μια άψογη αποξήρανση .

Παρά τον μοντέρνο εξοπλισμό, έχουμε δημιουργήσει ενδιάμεσους ελέγχους για μια καλύτερη ποιοτική παραγωγή. Οι τελικοί έλεγχοι γίνονται με τους υπάρχοντες ευρωπαϊκούς νόμους. Ο μεγάλος χώρος αποθήκευσης των πρώτων υλών και του τελικού προϊόντος μας επιτρέπουν για μια γρήγορη ανταπόκριση των επιθυμιών των πελατών μας .

Ο συνδυασμός ηρεμίας άλλα και η επιδίωξη στόχων , η δέσμευση των υποσχέσεων μας όπως και η θέληση , μας εξασφαλίζουν την επιτυχία.